![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chcę wyświetlić wszystkie uwagi z bazy, aby później je edytować. Jednak problem pojawia się przy wyświetlaniu danych z bazy - wyświetlają się niektóre rekordy a niektóre nie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Podaję moj kod:
eduwagi2.php
Proszę o jakąś pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za mało szczegółów, co to znaczy że niektóre nie wyświetlają się, a niektóre tak. W zapytaniu masz warunek że mają sie wyświetlać tylko uwagi wybranego user'a:
Więc tylko wyświetlą się te uwagi które spełniają warunek id_user=$user Łukasz Ten post edytował kossa 7.10.2007, 11:08:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc powiem obrazowo jak to wygląda mniej więcej. Z listy uczniów wybierasz jednego, któremu chcesz edytować uwagi/pochwały. I po wybraniu wyświetla ci się stronka, gdzie w polach textarea są wypisane wszystkie te uwagi nad każdym textarea jest pole input z datą. I tu powinny wyświetlać się wszystkie uwagi porozdzielane liniami. Jednak sytuacja jet taka, że przykładowo uczeń ma 3 uwagi a wyświetla mu tylko 2. I nie wiem dlaczego tak się wyświetla...
Tabela ma pola id, id_user, data i tresc Może błąd leży gdzieś w pętlach, bo w innym elemencie to za bardzo chyba nie ma gdzie... Jeszcze raz proszę o pomoc bo już nie wiem co by tu zrobić... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:21 |