![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zainstalowałem apache'a pod Win98 i problem nie chce chodzić, uruchamia się by w ułamek sekundy potem zamknąć... pozostaje jedynie taki ślad:
Kod [Wed Nov 26 03:24:26 2003] [warn] pid file c:/apache/logs/httpd.pid ove
rwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run? Apache/1.3.23 <Win32> running... kiedyś miałem apache'a pod Win 98 ale żadnych problemów, o co chodzi... Pomocy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdziłem na innym kompie, ten komunikat to normalna rzecz tylko że umnie Apache zaraz się wyłącza...
w error.log pojawiają się takie wpisy Kod make_sock: failed to get a socket for port 80
dodam jeszcze tylko że podczas uruchamiania Windy Apache sam mi startuje, czy to normalne? |
|
|
![]()
|
|
no i problem rozwiązany :-)
doinstalowałem kartę dial-up i wszystko śmiga jak należy, dopiero na jakimś czeskim saicie znalazłem tę wskazówkę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 17:01 |