![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kodzik (z jakiejs strony):
działa on wysmienicie... lecz chcialbym aby DIV (class=drag) nie wyjeżdżały poza obszar roboczy... np aby ustawic margines 10px... ze jak diva kierujemy do boku strony to na 10px przed bokiem nalezy go zatrzymac... bardzo prosze o pomoc -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to tak, ja polecam ten skrypcik stad i prosze ja Ciebie:
screen.width-10,screen.height-10, mam nadzieje ze juz bedziesz wiedzial co i jak a jak nie to na PW i jak bede miec chwilke to Ci wszystko ladnie objasnie ![]() P.S. na tej stronce jest dokumentacja przejrzyj ja jest prosciutka i wiele wyjasnia ![]() Ten post edytował deirathe 6.10.2007, 08:25:21 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie THX
![]() -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 15:00 |