![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam skrypt allpay do obsługi PremiumSMS, gdzie smsy są sprawdzane po stronie allpay.
W pliku sprawdz.php jest napisane (po uzupełnieniu danych przeze mnie): $id = 14849; # numer ID zarejestrowanego klienta $code = "ZSX8"; # identyfikator usług SMS $type = "c1,sms"; # typ konta: C1 - 8 znakowy kod bezobsługowy # typ konta: sms dla sprawdzania SMSow $page = $_POST["strona"]; # nazwa pliku jaki ma sie zaladowac po podaniu poprawnego kodu # gdy sprawdzane będą zarówno konta smsowe jak i konta przy płatnościach kartą # to należy wtedy użyć zapisu: # $type = "c1,sms"; # # przy sprawdzaniu kilku kont o różnych identyfikatorach należy użyć zapisu: # $code = "abcd1,abcd2,kody2,kody6"; Jednak jak skrypt jest obsługiwany na stronie to po podaniu dobrego kodu wyświetla "Kod niepoprawny" Metodą POST przesyłam z poprzedniej strony wartość. Myślę że błąd leży gdzieś w 3 pierwszych liniach kodu. Jednak jak porównuje to wszystko z danymi usługi w panelu na allpay to wszystko wydaje sie ok |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:45 |