![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 9.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema !
Szukam gotowej i sprawdzonej klasy, ewentualnie innego rozwiązania które pozwoli mi na rozpakowanie pliku rar który wcześniej został wrzucony na serwer ( metory jeszcze nie ustalilem czy to ma byc wypakowanie pliku rar ktory znajduje sie w folderze czy tez upload przez formularz na stronie ). Przewertowałem już kupe materiału z phpclasses ale wiekszosc dziala w dziwny sposob lub tylko obsluguje male pliki a ja potrzebuje czegos co wypakuje plik w ktorym bedzie np. 20 plikwo graficznych ( ode 5 do 15 MB ). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zerknij na to może to coś ci da Klik
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam funkcję exec() i komendy systemowej (*nix), albo zainstalowania sobie WinRAR-a (czy czegoś podobnego) i użycie go z lini komend.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 11:09 |