![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki mielibyście stosunek do reklamy zamieszczonej na forum, a w
przyszłości w serwisie? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że reklam nikt nie lubi. Z drugiej strony z reklam można by np. zebrać pieniądze na wykupienie porządnego serwera (lubicie miesięczne przestoje? :wink: ) i inne temu podobne cele. Czekam na konstruktywną krytykę (a może ktoś poprze?). -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio zauwazylem jakies 'powazne' ruchy na forum. Pozadki, nowy dzial oferty pracy, dodatkowy moderator ( pzdr. dla SETH'a
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ostatnio zauwazylem jakies 'powazne' ruchy na forum. Pozadki, nowy dzial oferty pracy, dodatkowy moderator ( pzdr. dla SETH'a
![]() Ja jestem tego zdania co Sir Blade, tzn. reklama jasne może być przyda się kasa a rozwój php.pl, ale byleby ta reklama nie była w stylu otwierającego flasha, tóry pokazuje jakiś np. latający olej na całym ekranie i zasłaniający forum (stronę www), tylko np. baner na górze ![]() Tak apropo jest nowy moderator? Nie wiedziałem (to po za tym to od kiedy SETH jest moderatorem (nowym), bo nie wiem (tak z ciekawości się pytam), hmmmmmm..... W takim razie gratulacje SETH (i pozdrowienia) :wink: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thx
![]() Jestem moderatorem od niedawna (klika dni). Jako nowy moderator postaram sie zeby na forum byl troche wiekszy porzadek. Ale topic byl na inny temat, tak wiec chcialem powiedziec, ze osobiscie jestem za reklamami tylko innymi niz flashowe i pop-upy. Ogolnie mowiac takimi, ktore nie przeszkadzaja w ogladaniu serwisu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze, postaram się ograniczyć reklamę do zwykłych banerów, wiem
jakie flaszowe "wyskoczki" potrafią być upierdliwe. -------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeden lekki bannerek na stronie nikomu by raczej nie zaszkodzil (cos ala forum flashzone.pl), aczkolwiek moge sie wypowiadac tylko w swoim imieniu. Na bank nie powinny to byc jakies nadwymiar dynamiczne bajery we FLASHu, bo potrafia skutecznie uprzykrzyc czlowiekowi zycie. Jak wspomnial Seth POP-UPow tez nie powinno byc, wkurzajace jest ich ciagle zamykanie.
Sugerowalbym jeszcze poczekac na odpowiedzi od uzytkownikow modemowych. Ja mam stalke (wiec mi jest prawie wsjo adno). PS Moze by tak na poczatek ruszyc z bannerami reklamujacymi ciekawe przedsiewziecia uzytkownikow forum - oczywiscie non profit :?: -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Podawajcie linki i banery tych ciekawych przedsięwzięć to ustalimy.
-------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram szystko oprócz pop-up
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto link do mojego i mojego kolegi ciekawego przedsiewziecia
![]() Strona z banerami: http://nextweb.pl/~bartek/rallylinks/siteadv.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jako nowy moderator postaram sie zeby na forum byl troche wiekszy porzadek.
Sugerujesz ze sobie z hyperem nie radzilismy? Ze nie jestesmy wystarczajaco dobrzy? ;PPP -------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
reklamy
pytanie czy za wszelka cene jezeli ma to rodzic jakis dochod to tak ale jezeli ten dochod ma byc marny to lepiej nie zawracac sobie glowy ogolnie proponoje wyroznic sie tym ze u Nas (Was) nie ma reklam zas pieniadze rzecz nabyta czasem sa czasem ich nie ma -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Jako nowy moderator postaram sie zeby na forum byl troche wiekszy porzadek. Sugerujesz ze sobie z hyperem nie radzilismy? Ze nie jestesmy wystarczajaco dobrzy? ;PPP Chodzi mi tylko o to, ze ja czesciej wpadam i moge robic porzadki na biezaco. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Cytat Jako nowy moderator postaram sie zeby na forum byl troche wiekszy porzadek. Sugerujesz ze sobie z hyperem nie radzilismy? Ze nie jestesmy wystarczajaco dobrzy? ;PPP Chodzi mi tylko o to, ze ja czesciej wpadam i moge robic porzadki na bierzaco. ![]() To zacznij porządkować forum od słowa bieżąco :wink: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Cytat Cytat Cytat Jako nowy moderator postaram sie zeby na forum byl troche wiekszy porzadek. Sugerujesz ze sobie z hyperem nie radzilismy? Ze nie jestesmy wystarczajaco dobrzy? ;PPP Chodzi mi tylko o to, ze ja czesciej wpadam i moge robic porzadki na bierzaco. ![]() To zacznij porządkować forum od słowa bieżąco :wink: ![]() ![]() Fanie te ramki wygladaja ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Cytat Cytat Cytat Jako nowy moderator postaram sie zeby na forum byl troche wiekszy porzadek. Sugerujesz ze sobie z hyperem nie radzilismy? Ze nie jestesmy wystarczajaco dobrzy? ;PPP Chodzi mi tylko o to, ze ja czesciej wpadam i moge robic porzadki na bierzaco. ![]() To zacznij porządkować forum od słowa bieżąco :wink: ![]() ![]() Fanie te ramki wygladaja ![]() No żeczywiście są fajne ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Z tym biezaco to reka mi sie "omskla" :oops:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Z tym biezaco to reka mi sie "omskla" :oops:
![]() hehe :wink: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te posty są bardzo konstruktywne i niezwykle trafne
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno nie powinna to byc reklama w stylu tej umieszczanej na www.fkn.pl - te reklamowki we FLASHu sa dobijajace; reklamobiorcy ostro przegieli z kryteriami doboru (czasem nawet moj cel800 meczy sie na ich stronie)
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:18 |