![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupi problem, ale nie wiem gdzie tkwi błąd. Sprawa jest banalna: na stronie wstawiam obraz:
. Strona jest w PHP, podstrony są generowane z poziomu index.php za pomocą case'a. Nie wiem dlaczego, ale pokazuje się tylko alternatywny opis a nie zdjęcie. Ścieżka jest prawidłowa. W przeglądarce nie mam wyłączonej opcji wyświetlania zdjęć. Ktoś może wie jaka jest przyczyna? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakos watpie, ze sciezka jest prawidlowa ...
Masz zdjecia w katalogu /zdjecia, czyli glownym drzewie serwera ? -------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakos watpie, ze sciezka jest prawidlowa ... Masz zdjecia w katalogu /zdjecia, czyli glownym drzewie serwera ? Pliki php i zdjęcia mam we wspólnym katalogu class, przy czym zdjęcia są w katalogu zdjęcia/miniaturka. Po zmianie ścieżki na
nadal wyświetla się tylko opis alt ![]() Dla testu zrobiłam plik proba.html w katalogu class z 1 linią kodu: i tutaj zdjęcie się wyświetla. Ten post edytował OlgaG 1.10.2007, 19:08:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak nie umiesz sobie poradzic ze sciezgami wzglednymi uzyj bezwzglednych.
wpisz poprostu src="http://nazwa.domeny.pl/katalog/zdjecia/" -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Ok. Dzięki:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:52 |