![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam tak: 1. Pole textarea 2. dwa przyciski : "Wyślij" i "Odśwież". Wysyłane są w javie i jak ktoś kliknie np. wyślij to mu się on zmieni. Są to nie "submit" tylko "button" i chcę aby po kliknięciu "ENTER" domyślnie wysyłało wszystko za pomocą przycisku "Wyślij". Da się to zrobić? ps. Wszystko w jednym formie i divie ![]() Więc wie ktoś? ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak masz textarean to wysyłanie formularza przez enter jest bez sensu... w textarea enter służy do przejścia do nowej lini...
-------------------- sidzina
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wysyłane są w javie i jak ktoś kliknie o co chodzi z tą javą? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tshark zapewne onClick="this.submit();" lub pochodne
![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:38 |