![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 4 Dołączył: 16.02.2007 Skąd: Leszno Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam mały problemik! Na serwer ftp wysyła mi program dane:
Cytat <fedzik> <pass>Cos</pass> <haslo>Cos3</haslo> <postac> <name>cos3</name> <name>cos4</name> </postac> </fedzik> I po właczeniu strony zeby automatycznie <fedzik>, <pass>, </pass>, <haslo>, </haslo>, itd. zmieniło swoje wrtości na: Cytat <fedzik> -------- <table><tr><td> <pass> -------- <ul><li> </pass> -------- </li></ul> <haslo> -------- <ul><li> </haslo> -------- </li></ul> <postac> -------- <ul> <name> -------- <li> </name> -------- </li> </postac> -------- </ul> </fedzik> -------- </td></tr></table> o takie cos: jak moge to zrobic bo dałem tak:
i sie nawet strona nie otwiera -------------------- "This isn't Miami..., This isn't Music! This is power!!"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienna w PHP zaczyna się ZAWSZE od znaku $ i tylko do niej można przypisywać cokolwiek. Z twojej wypowiedzi wynika, że chcesz zamienić text na inny. Przypisz wszystko do jednej zmiennej i użyj odpowienich funkcji (poczytaj dokumentację).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
preg_replace bedzie lepsze bo mozesz zamienic wszystko w jednej instrukcji deklarujac tablice
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 9 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w str_replace też można podać tablice :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mea culpa ;]
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 11:18 |