![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.mmocenter.110mb.com/index.php
To moje strona, dopiera ja buduje. Proszę spojżeć na stopke strony. Źle sie text zawija a ja nie wiem czemu ? moze ktos pomoze?? teraz to żadnie wygląda, bo obramowanie sie powtarza i no sami zobaczcie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tabelka stopki u mnie jest raczej dobra, tekst się zawija normalnie. W czym problem ? Ma być wyśrodkowany, czy co ? Napisz dokładniej o co chodzi, bo u mnie najwyraźniej wszystkjo jest w porządku...
-------------------- pavobe.pl - pavobe's weblog
WPMedia.pl - blog o WordPress |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi oto ze text niby dobrze, ale obramowanie sie tak jakby konczy i zaczyna na nowo wogole nie jest w rozdzielczosc 800pix Dołanczam screen'a
http://mmocenter.110mb.com/lol.jpg Błafam o pomoc. Szerokość w tabelce dalem na 800 pix |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie w firefoxie 1024x768 jest ok, nie tak, jak na screenie
![]() p.s. dołączam, nie dołanczam :] -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:52 |