![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 9.12.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chcialem zrobic na stronie skrypt statystyk taki jaki jest podany tutaj: http://www.strefaphp.net/artykul50.html Wszystko jest ok tylko podczas uruchamiania skryptu wywala mi taki blad: Kod Warning: gethostbyaddr() [function.gethostbyaddr]: Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/sites/yoyo.pl/l/i/lin2/stat.php on line 23 chodzi o ta linijke w kodzie:
nie potrafie tego sam naprawic prosze o pomoc. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 9.12.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki pomoglo
![]() ale mam jeszcze jeden problem z tym skryptem. chodzi o to ze powinien zliczac wejscia dzis, wczoraj, moje wejscia i ogolna ilosc wejsc. niestety ta ostatnia funkcja nie dziala i w tym miejscu caly czas widnieje "1". ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie liczy wszędzie tylko nie w "wszystkie" POMOCY!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Juz znalalem odpowiedz samemu
![]() zamiast: Kod $result = mysql_query("SELECT stat_id FROM st_stats ORDER BY 'st_stats', 'stat_id' DESC limit 0,1;"); trzeba bylo wpisac: Kod $result = mysql_query("SELECT stat_id FROM st_stats ORDER BY stat_id DESC limit 0,1;");
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 14:30 |