![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2005 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Robię stronę dla kolegi i on koniecznie chce, żeby w tle leciała muzyczka midi. Na dodatek na górze ma być przycisk, który pozwala włączyć/wyłączyć muzykę. Jak to zrobić ? Bo mi nie przychodzi do głowy ani jeden sensowny pomysł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <html> <head> <title>bgsound element example</title> <bgsound src="yoursoundfile.wav" loop="3"> <script language="javascript"> function stopSound() { document.all.tags("bgsound")[0].volume = -10000; } function restartStop() { document.all.tags("bgsound")[0].volume = 0; } </script> </head> <body> <button type="button" onClick="stopSound()">Stop the music</button> <br> <button type="button" onClick="restartStop()">Restart the music</button> </body> </html> moze na tym sie wzoruj http://www.java2s.com/Code/HTMLCSSReferenc...oundExample.htm |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2005 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie ma opcji, żeby to działało w operze i mozilli ?
Ten post edytował Immanuel 27.09.2007, 14:59:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
chcialbym zeby po kliknieciu obrazka (animowany gif) muzyka zostawala wylaczona a nastepnie po powtornym kliknieciu tego samego obrazka zaczynala grac ponownie lub zostala wznowiona
jak to zrobic ? bo te buttony nie wygladaja za ciekawie :/ chodzi mi o kwestie estetyczna zrobilem to we flashu, wszystko jest ok, tylko nie da sie wstawic pliku midi, a nikt mi nie odpisal jak to zrobic... Ten post edytował Immanuel 10.10.2007, 11:19:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 5 Dołączył: 17.07.2007 Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić plik *.swf wgrać do niego plik midi i po kliknięciu na przyciski stop() lub play().
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:57 |