![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w bazie danych mam zapisane dni cyklicznych wydarzeń np.: pon, śro, pt. Przez advAJAX pobieram te dane i chcę, za pomocą kalendarza je pokazać.
Cały problem polega na tym że, kalendarz jest "ładowany" w onLoad, i nie wiem jak mam ustawić ndExample1.DateChooser.setAllowedDays(['1', '3', '5']), po pobraniu listy dni. Próbowałem dodać za pomocą oddzielnego skyptu w divie "c" ale to nie działa.... są to moje pierwsze działnia z js więc mogłem coś pokręcić, bardzo proszę o jakiekolwiek wskazówki kalendarz: http://yellow5.us/projects/datechooser/ Kod events.add(window, 'load', WindowLoad); function WindowLoad() { var ndExample1 = document.getElementById('c'); ndExample1.DateChooser = new DateChooser(); // Check if the browser has fully loaded the DateChooser object, and supports it. if (!ndExample1.DateChooser.display) { return false; } ndExample1.DateChooser.setUpdateFunction(FunctionEx1); document.getElementById('datelinkex1').onclick = ndExample1.DateChooser.display; return true; } function FunctionEx1(objDate) { // objDate is a plain old Date object, with the getPHPDate() property added on. document.getElementById('dateinputex1').value = objDate.getPHPDate('F jS, Y'); return true; } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:11 |