![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam problem ktory mnie zaskoczyl i nie umiem go rozwiazac mimo ze juz teraz wiem ze jest dziecinnie prosty ale widocznie o czyms zapomnialem.. Mam prosty kod ktory po wybraniu jednej z opcji uaktualni mi baze danych.. Tylko ze nie chce tego robic.. Polaczenie z baza danych jest ok bo wczytuje mi dane z niej.. Funkcja GET tez zostala prawidlowo wykonana poniewaz uzywajac smarty w pliku *.tpl wyswietla mi rzadany przezemnie tekst.. jedyne co to nie dodaje mi danych do bazy.. Zmienna sesyjna tez jest poprawna bo gdy wczytuje z bazy dziala poprawnie.. Oto kod:
Prosilbym o pomoc, przejrzalem juz kursy mysql ale wedlug nich all robie ok.. Nigdy nie mialem problemow z obsluga baz danych dlatego teraz nie wiem gdzie tkwi blad.. Z gory dziekuje za pomoc ![]() Ten post edytował ArthaS_Delano 25.09.2007, 21:39:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisz $_SESSION do krotszej zmiennej.
Ten post edytował bajeczka 25.09.2007, 21:45:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety to tez juz probowalem.. I nic nadal pole w bazie pozostaje puste.. Kiedy wpisalem w 'rasa' recznie cokolwiek to spokojnie moglem stamtad odczytac.. Niestety zapisac nie moge i nie wiem czemu..
EDIT: Juz mam ![]() ![]() Zamiast:
Powinno byc:
Poprostu nie powinno byc jedno w drugim.. Dziekuje za checi ![]() Ten post edytował ArthaS_Delano 25.09.2007, 21:56:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajny błąd, po prostu logika zawiodła.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:23 |