![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wreszcie postanowiłem użyć szablonu stronki. Postanowiłem, że zrobię stronkę od nowa, wykorzystując jedynie grafiki i pomysł z szablonu (wiem, wiem, stronka mi idzie kiepsko - czytaj "wolno")...
Mam pewien problem przy tle w menu. Dokładnie chodzi o to, żeby w menu (poziomym) ustawić, aby najpierw pokazywała się grafika np 1, w środku rozciągała się grafika 2, a na końcu aby była grafika 3. Mam nadzieje, że każdy wie, o co chodzi ![]() Zrobię to mniej więcej literkami, gdzie x to grafika 1, y 2, a z 3. Kod xxxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzz Codzi o to, aby y się rozciągało się w środku aż do końca, a na końcu postawić grafikę Z. Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłem. Powiem jeszcze, że menu mam w li w ul, ale jest wyświetlane w linii i bez "kropek". Ten post edytował pavobe 25.09.2007, 21:51:03 -------------------- pavobe.pl - pavobe's weblog
WPMedia.pl - blog o WordPress |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz to zrobic dla kazdego li czy dla calej listy ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu jest poziome, czyli wygląda:
Kod Link_1 Link_2 Link_3 Link_4 Chodzi o tło w lini, poziome. W tym wypadku tło do li, czy ul nie przyniesie większej różnicy... Ewentualnie kilka pikseli. O to chodzi ? Ten post edytował pavobe 25.09.2007, 21:53:34 -------------------- pavobe.pl - pavobe's weblog
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziło mi raczej o
Ten post edytował bajeczka 25.09.2007, 22:10:46 |
|
|
![]()
|
|
W takim razie zrobię to w trzech divach...
-------------------- pavobe.pl - pavobe's weblog
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:26 |