![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usiłuje napisać kod do głosowania na mojej stronie już wszystko było na dobrej drodze ale pojawił się problem gdy chciałem wysyłać do każdej podstrony osobny plik cookie. Błąd pojawia się gdy chce zrobić warunek if($$tel!=$rerg) nie wiem jak umieścić zmienną w nazwie pliku cookie.
Co jest źle w tym kodzie:
-------------------- Darmowe gry java
Baza telefonów |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki dokładnie błąd wywala i czemu używasz $$ ? Co chcesz sprawdzać tym warunkiem ?
PS. Spróbuj zamiast $$ z jednym $ Ten post edytował bajeczka 25.09.2007, 21:00:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy z jednym czy z dwoma$ to i tak źle działa. chce sprawdzić czy został już wysłany plik cookie. błędu nie wywala tylko albo pokazuje jedną odpowiedz cały czas albo drugą, a powinien po wysłaniu ciach i po odświeżeniu pokazywać drugą
-------------------- Darmowe gry java
Baza telefonów |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj zmiennej globalnej $_COOKIE. setcookie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 4 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Użyj zmiennej globalnej $_COOKIE. setcookie Prubowałem O ile się dobrze orientuje to wynikiem tego:
będzie:
Zatem jak wół widać że brakuje ']'. 6 linijka powinna wyglądać tak: $tel = 'O['.$get.']'; Amen;-). O to też nie chodzi tego wogule tam nie musi być(wcześniej by, docelowo będzie) Ten post edytował webmasts 25.09.2007, 21:28:39 -------------------- Darmowe gry java
Baza telefonów |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki wszystkim, już wszystko wiem
![]() -------------------- Darmowe gry java
Baza telefonów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:40 |