![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak zrobić przejście do następnego wiersza w pętli for przecież wiem że trzeba użyć tr przejście ma nastąpić po pobraniu z bazy $row[autor] meczyłem sie nad tym i męczyłem ale nic z tego oto kod:
Proszę o pomoc!! Ten post edytował Lejto 26.09.2007, 16:41:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz najlepiej na przykładzie jaki efekt chcesz osiągnąć...
-------------------- sidzina
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
problem ten sam co ja mam wiec u mnie jest przyklad o co chodzi oto moj temat nikt mi na niego nie odpowiedzial Temat: sesjewyswietlanie odpowiedzi
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tehn: oto przykład wyświetla mi się autor obok 2 (to już osiągnąłem) a pod spodem tresc
w razie pytań pisz @tehn wyjaśniłem jeszcze nie rozumiesz chce za pomoca tego skryptu który napisałem zrobić takie coś: OBRAZEK -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:35 |