![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema mam problem dlugo w php nierobie ale chce zrobic cos jak konto ukryte chodzi mi o to ze jest miejsce do wpisania numeru konta
index.php konto.php
dobrze ja to robie ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował adrianstachurski 24.09.2007, 17:26:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole
Napisz po ludzku i użyj do tego języka polskiego. Nic nie rozumiem z Twojego posta. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi chodzi o to zeby po wpisaniu numeru w pole wyskoczyl mi ukryty adres a jesli zle wpisze login to mi wyskoczy ze zly numer rozumiessz juz ?
robie to teraz na stronce mojej adres http://adrianek.webd.pl/index1.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie - dalej nie rozumiem, bo nie wiem, jakie jest kryterium poprawności wpisanego numeru? Baza danych, plik txt?
Wpiasałeś kawałek kodu, który pownien wyglądać raczej tak:
Tajny numer? A skąd ja mam wiedzieć, gdzie Ty go trzymasz? Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z palca P.S. Gdzieś ty się uczył pisać ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no i to to chodzi tylko teraz chce zeby mnie przezucal na adres pewnien jak dobze wpisze liczbe
cos jakis blad wylazi.... cos trzeba zmienic mysle ze mi pomozesz bo juz sil niemam a musze zrobic takas trone dla klubu szkolnego i wlasnie musi byc pewna sekcja pod takim haslem ;/ Ten post edytował adrianstachurski 24.09.2007, 17:22:34 |
|
|
![]()
|
|
To może się podziel tym błędem? Widzisz tu gdzieś napis "wróżenie z postów"?
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
wiec teraz mam tak
i wyskakuje mi napisz "wszystko ok" a problem w tym ze chce zeby mi dało redirect na jakis adres ukryty myslalem zeby dac np. $fist = "moj adres" przed ale cos niedziala chcialem zeby bylo
Ten post edytował adrianstachurski 24.09.2007, 17:46:03 |
|
|
![]()
|
|
Kod, który podałeś - powinien działać.
Czy $fist= "http://fist.lua.pl/"; znajduje się w bloku <?php ?> ![]() P.S,. Wróżki wrózą z fusów, dłoni itd. Tutaj musiałbym wywróżyć rozwiązanie problemu bazując na Twoich postach. ![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
no ja sie kapnolem po chwili hehe ale juz wkleilem normalnie ale i tak nie daje redira ;/ niewiem ? co jest
co z tym kodem zrobic zeby mnie przezucilo na strone ? kurde juz sam niewiem ;( Ten post edytował adrianstachurski 24.09.2007, 17:48:41 |
|
|
![]()
|
|
Włącz wyświetlanie błędów i ich reportowanie na E_ALL i wklej tutaj to, co wyświetla się na ekranie przy próbie uzycia header()
Jak to zrobić? Informacje tutaj -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
Wyskakuje jakis blad ;/ Heyka znow sie odzywam zrobilem skrypt ale cos mi blad wylazi prosz o pomoc
kod bledu: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/u/p/uploader/www/konto.php:8) in /home/freehost/u/p/uploader/www/konto.php on line 32 Zly pin! http://uploader.lua.pl/ adres stronki na ktorej bedzie ten skrypt i niedziala to Ten post edytował adrianstachurski 25.09.2007, 14:26:36 |
|
|
![]()
|
|
-------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
A mozesz mi powiedziec jak to zrobic wiesz o co mi chodzi.... czy ja to dobrze napisalem ?
jaki zrobilem w tym blad moze mi ktos napisac ten kod ? |
|
|
![]()
|
|
Dostałeś link, gdzie jest to wyjaśnione. gdybyś frazę wpisał w google, to ...
Cytat Wyniki 1 - 10 spośród około 2,240,000 dla zapytania Warning: Cannot modify header information - headers already sent by Kod, który podałeś nie zawiera tego błędu - błąd jest gdzie indziej. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:37 |