![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, próbuje różnymi metodami zapisywać dane z formularza do bazy danych.Otóż jest to masowe zapisanie rekordów do tej samej tabeli.
Robie mały sklep gdzie po wyszukaniu towaru wyswietla się np: 30 towarów, gdzie przy kazdym towarze wyświetla się nazwa towaru, ilosc dostepnych, cena, pole ile chcemy danego towaru, oraz checkbox. Problem polega na tym że zawsze pobiera mi dane ostatniej zamówionej rzeczy. Wybieram 10 towarów, zaznaczam checkbox, i zawsze dopisuje mi ostatni towar do bazy. Pobieram rekordy
Tak wyświetlam dane
Funkcja wstawiajaca dane
Oczywiście w index mam wywołanie tych funkcji, ale istotą rzeczy jest to , że zapisuje tylko ostatni zaznaczony towar, a powinien wszystkie...Bedę wdzięczny za pomoc Ten post edytował barthez 24.09.2007, 17:18:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a w php pod nazwa zmiennej pojawi sie tablica z kodami autopoprawka
Ten post edytował tomeksobczak 24.09.2007, 15:54:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednak to nie to
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz tak
Kod $zapytanie = " INSERT INTO KOSZYK (`KOD_PRODUKTU`,`NAGLOWEK`,`CENA`,`ILOSC_DODANYCH`,`SESJA`)
values ( '$KOD_PRODUKTU','$NAGLOWEK', '$CENA', '$ILOSC','.$_SESSION['uzyt_admin'].') "; Ten post edytował ExPlOiT 25.09.2007, 22:35:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:48 |