![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
W narzędziach webmastera (Google) dodałem moją stronkę. I teraz wyskoczył mi taki błąd: Nie znaleziono nazwy domeny A dokładniej co podaje centrum pomocy: Serwer DNS nie rozpoznał nazwy. Mogliśmy komunikować się z serwerem DNS, ale nie można było znaleźć nazwy domeny. I nie wiem o co chodzi, miał ktos kiedyś taki błąd? Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może świeża domena, albo świeżo przepisana ? W pierwszym przypadku nawet 48 h w drugim około 24 trzeba czekać na odświeżenie dns`ów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok rozumiem, ale domena istnieje już ponad tydzień na serwerze.
Czy ktoś wie jak można poradzić sobie z tym poblemem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myśle że to nie ma nic wspolnego z google a raczej z ustawieniem serverow DNS. może nie opłaciłeś domeny albo się jeszcze nie rozpropagowala
|
|
|
![]()
|
|
Domene mam opłaconą oraz inna stronka stoi na tym samym serwerze i nie ma takiego błedu
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciezko Tobie pomoc bo nie podales nawet domeny
|
|
|
![]()
|
|
szamba.net - przepraszam, może odrazu wkleje screena z tego....
![]() |
|
|
![]()
|
|
ale to bylo 16.09
moze akurat gdy robot google tam wchodzil byl jakis problem ze zresolwowaniem domeny oba servery dns masz prawdopodobnie u tego samego providera, mozliwe ze mial akurat problem z siecia. |
|
|
![]()
|
|
Aha rozumiem. To poczekam jeszcze i jakby sie nie poprawiło to odezwe sie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
statystyki google są zawsze pokazywane tydzień w tył. więc jeżeli piszesz, że domena miała tydzień - to wszystko się zgadza. na początku indeksacji google ma zawsze 'fanaberie'
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
ok rozumiem.... ale wpisałem swoją strone w tym:
http://www.linkvendor.com/seo-tools/pagerank-check.html i pokazuje błąd: The domain is a mirror from ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
podaj jaka to domena. na tym forum jest kilka wróżek, ale chyba, żadna nie czytała jeszcze tego wątku
pozatym pr po tygodniu może jeszcze nie istnieć wszędzie --edit (Sbistik) A Ty zanim napiszesz coś w wątku najpierw go łaskawie przeczytaj. -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:16 |