![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
dajcie, mi proszę jakieś hasło żebym mógł wpaść na pomysł przenoszenia wierszy z jednej tabeli do drugiej. Googluje, googluje i nic... z góry thx |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w php:
select * from tabela 1; a pozniej odczytujesz kazdy rekord i lecisz insert into tabela2 .... albo od razu z poziomu sql insert into tabela2 select from tabela1 ... troche chyba slabo googlujesz .. poczytaj sobie manuala do mysql szczegolnie skladnie polecenia INSERT |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za odpowiedź, ale nadal zostałem z problemem..
![]() MySql znam od kilku dni i chyba dlatego nic nie mogę zrobić z tym INSERT Szukam jakiegoś manual'u MySql po polsku, ale chyba takiego nie ma... mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak działa to INSERT, albo podesłać jakiegoś linka. pozdrawiam i z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://php.webhelp.pl/kursy/mysql/index.php?roz=php
znalezienie tego w google zajelo mi 5 sekund. google naprawde nie gryzie ;P |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MySql znam od kilku dni i chyba dlatego nic nie mogę zrobić z tym INSERT mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak działa to INSERT to podstawowe podstawy jezyka SQL sie klaniaja ... kris2 podeslal Ci pierwszy lepszy kurs opis paru polecen SQL googlowanie naprawde nie boli ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:01 |