![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie prosty skrypcik, jednak z niewiadomych przyczyn wyskakuje mi błąd. Proszę o pomoc.
Błąd mam taki Parse error: parse error, expecting `T_OLD_FUNCTION' or `T_FUNCTION' or `T_VAR' or `'}'' in c:\usr\krasnal\www\mtp\mtp.php on line 6 Z góry dziękuję Ten post edytował Onliner 22.09.2007, 18:26:34 -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Masz pewnie php4, a kod jest napisany dla php5. Zmień wersję języka.
Aha. Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 2 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomaga
![]() -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Co nie pomaga? Z tego, co ja tu widzę, to jeśli uruchomisz to, to dostaniesz zupełnie inny błąd.
Błąd, które teraz wyskjakuje (a tak - sprawdziłem) wynika z Twojej nieznajomości składni php. Przeczytaj uważnie ten fragment podręcznika http://www.php.net/manual/pl/language.oop5.basic.php i porównaj ze swoim kodem. Pozdrawiam. btw, W przysżości postaraj się zrozumieć, co oznacza Parse error. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Sorry za fatygę
![]() Zmieniłem private var na zwykłe zmienne (var) i działa. -------------------- Przyjaciół można mieć fałszywych. Wrogowie są zawsze prawdziwi - ojciec chrzestny
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:59 |