![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam następujący problem, usiłuję zrobić upload plików na serwer ze stronki. Problem jaki się pojawia to rozmiar pliku tzn przy jednych plikach rozmiar jest podawany prawidłowo a przy innych rozmiar wynosi 0. Szukałem trochę nie potrafię znaleźć przyczyny takiego zachowania. Zmieniałem max dopuszczalny rozmiar pliku ale to nie ma z tym związku jak sie okazało ![]()
Może ma ktoś jakieś spostrzeżenia ![]() Z góry dzięki za pomoc ![]() Pozdrawiam Rafał EDIT: Proszę moderatora o usunięcie atku problem rozwiązałem sobie już Ten post edytował raf_79 22.09.2007, 08:35:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestes pewny, ze plik ktory niby wyswietla 0bajtow, na pewno sie dobrze skopiowal?
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ogóle się nie kopiował w php.ini mam zapisane 2MB a plik był większy wtedy w zmiennej $_FILES []['size'] jest wartość 0 teraz sprawdzam zmienną $_FILES []['error'] i jak jest równa 0 jest oki; jak 1 to plik większy niż określone w php.ini; jak 2 to plik większy niż zadeklarowany w formularzu w ukrytym polu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:05 |