![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod i w miejscu update wykonuje sie prawidlow (chociaz chyba nie jest przekazywane do wykonania w mysql bo nie widac zmian w bazie, ale na formularzu jest ok. ALe kiedy chce wywolac usuwanie to dostaje kompunikat o pustym zapytaniu :/. Czytalem topic o tym samym tytule ale niestety nie pomogl mi:/ //later update wykonuje sie prawidlowo ale z delete wciaz to samo :/ Ten post edytował pag-r 21.09.2007, 16:43:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób:
zobaczysz jak wygląda zapytanie podejrzewam, że $sess jest puste - nie zauważyłem tej zmiennej w kodzie Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo nie wkleilem calego kodu skryptu.
Kod $sess= session_id(); $action= $_REQUEST['action']; A ten kod ktory wstawiles dziala pod action=empty. Nie dziala mi tylko samo Kod query= "delete from calc_temp where id_ct= '$modified_hidden'"; Sama zmienna $modified_hidden trzyma prawidlowe dane bo update dziala. Jedno mnie tylko zastanawia przy update czy empty nie dostaje zadnych informacji w adresie url a przy nieudanej probie delete mam np: Kod http://localhost/ediety/modcart.php?modified_hidden=112&Submit=Usu%F1+produkt nie jest to dziwne jakies ![]() juz nie aktualne:). Problem nie byl w zlej skladni tylko w bledzie w formularzu, ktory to obslugiwal te action ![]() ![]() Ten post edytował pag-r 21.09.2007, 18:07:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:30 |