![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 1 Dołączył: 11.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ...
Robie uplad z progress bar, wyglada to tak ze laduje pliki przez forumlarz klikam wyslij odpala sie skrypt w cgi i wysylan pliczki z ladnym paskiem upladu... jak skonczy wywala napis wyslano... chce aby po wyslaniu przechodzil na strone php. Szukalem nie znalalzme :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to w miejscu gdzie w kodzie wyświetla Ci napis "wysłano" zastąp to przekierowaniem, do strony, która Cię interesuje:
np w javaScript to: Kod document.location.href = 'odpowiedniURL'; lub jeśli to jest poprzez php to: Kod header("Location: odpowiedniUrl");
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 1 Dołączył: 11.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki.. naprowadziles mnie.. wogole nie mialem wczensiej stycnosci z CGI
zrobilem tak: $upload_result="<script language=\"javascript\" type=\"text/javascript\">location.href='http://www.onet.pl';</script>"; &kak($upload_result, 1, __LINE__); nawet nie wiem co to robi ![]() mam kolejny problem :/ i juz nie wiem gdzie szukac... do upladu uzywam XUpload_2_5 ale pojawia si eporblem.. wysakkuj okienko ale puste jak skonczy pokaze 100% transfer czas itp... tak jak by cgi nie wyswietlalo no nie wiem :/ moze to byc wina smartow?? formularz jest ladowany ze smartow na tej stornie jest ramka gdzie jest wykonywany skrypt a okienko defacto ma tylko pokazac info o wyslaniu... . . . . . Odpalilem to na innym serwerze i smiga! okazuje sie ze chba cos z cgi-bin jakos zabezpeiczony moze byc? Jestem pewny ze to wina konfiuguracji:) Mam 4 serwery 2 kompercyjne 1 studencki jeden testowy w pracy. Na testowym i studeckim skrypt smiga... pasek psotepu sie pojawia i przesowa.. no lux... na 2 komercyjny pojawia sie okienko "oczekiwanie" po czym nie ma zadnego apsak postepu.. na samym koncu pojawia sie 100% :/ pomoz ktos ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08 |