![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o opinię i ocenę, co sądzicie o moim nowym szablonie dla portfolio.]
Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane. Oprócz samej grafiki, proszę brać pod uwagę również kod HTML/CSS Strona do oceny: http://studio-mws.pl/new Pozdr. -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 30.06.2006 Skąd: okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linku "panel klienta" po najechaniu klienta przechodzi do drugiej linijki (Ubuntu 7.04, firefox 2.0.0.6). Zrób coś jeszcze z tymi napisami nad logiem (zobacz jak to wygląda z wyłączonym js). Kod jest przejrzysty, lecz nie wnikam w szczegóły nie jestem specjalistą. Wygląda trochę mdło.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do menu, zmniejszyłem nieznacznie czcionkę, więc powinno być OK.
Co do listy <ul> w headerze, to nie bardzo wiem co mógłbym z tym wykombinować przy wyłączonym JS. Nie ukrywam, że lista ta znajduje się w headerze głównie ze względów pozycjonowania w wyszukiwarkach, więc nie bardzo widzi mi się przenoszenie do rightcolumn. Pozdr. -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:28 |