![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę abyście mnie naprowadzili na taką sprawę. Mianowicie mam problem z umieszczeniem linku na stronie. I gdy po kliknięciu na ten link dokument pdf zapisywany by został na dysk twardy a nie otwierany w nowej zakladce tak jak mi sie to udaje do tej pory. Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj w manualu...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej po stronie serwera. Musisz go wysłać z odpowiednim nagłówkiem.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest wina przegladarek i pluginow do otwierania PDFow, bo gdyby nie one to PDFy by sie w nich nie otwieraly.
Jak wyzej, sproboj wyslac to z innymi naglowkami (tak zeby nie wskazywalo to na PDF, jakis application/octet-stream czy cos) -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki.
Wielkie dzięki za naprowadzenie mnie na właściwy tor. A temu panu cytując "poczytaj manuala" powiem że gdybym to tam znalazł to bym sie na forum nie prosił. Lepiej nic nie pisać, bo to brzmi w stylu "Naucz sie sam" A dla osób z podobnym problemem wklejam kod.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:49 |