![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... próbuje stworzyć stronę w ktorej będą występowały dynamiczne elementy... znam (wg mnie) dobrze html i podstawy php ale do tego potrzeba mi js... dlatego od 3 dni zgłębiam jego działanie
![]() za cel postawiłem sobie stworzyć kilka tabelek np. 5 z czego tylko jedna jest widoczna to udało mi się zrobic za pomocą css ktory dla tabeli o ID=1 wstawił display:block a dla tabeli o ID=2,3,4,5 display:none. pod widoczną tabelką wzucilem linki: wstecz i dalej... chcialem by w zaleznosci od tego na ktory link nacisnę na stronie pojawiała się kolejna tabelka lub poprzednia... (cos w stylu podpowiedzi i sztuczki w wielu programach [ dalej kolejna podpowiedz, wstecz wczesniejsza podpowiedz). Mam nadzieje ze łapiecie ![]() Niestety tu pojawił się schodek (czyt. poległem przy pierwszym swoim celu) Prosze o pomoc w tym jak podejrzewam banalnym zadanku. Moze byl juz kiedys taki temat (choc z tego co szukam nie moge znalesc). Za każdą odpowiedź z góry serdecznie dziękuje ![]() czy napisałem temat niezrozumiale? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2007 Skąd: Niepołomice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na przykład tak (powinno działać także z wyłączonym Jscript):
Ten post edytował fan_pascala 21.09.2007, 13:53:18 -------------------- Programy|łatki|sterowniki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki szefie
![]() ![]() ![]() Pozdrowienia web.admin.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:01 |