![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Skąd: zewsząd :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje jakaś prosta funkcja, która pozwoliłaby na "wepchnięcie" danych pomiędzy istniejące już w tabeli dane?
Wiem, że funkcję tą można napisać samemu, lecz zależy mi na maksymalnej wydajności kodu i nie chcę dodawać zbędnych algorytmów w pliku. Z góry dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka tabelka? Struktura? Gdzie te dane masz zapisane aktualnie? Szerzej opisz problem :]
-------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Skąd: zewsząd :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś tak będzie najłatwiej, jak sądzę. Mogą być błędy typu liczenia-o-jeden przy cięciu tablic. PS. Tabelka a tablica to raczej dwie różne rzeczy, tak według mnie. ![]() Ten post edytował pbnan 18.09.2007, 16:14:15 -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
oops, mój błąd... tak tablica a nie tabela. Dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:07 |