![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wita, z tego względu, że szukajka nie chce przetrawić wyrażenia "html" postanowiłem sie zapytać jak wysyłać wiadomości w html.
Nie chodzi mi o sama znajomość html a raczej zagadnienia co wolno a co nie głównie zależy mi na tutku jak tworzyć wiadomości html + mime tak by wyglądały tak samo lub bardzo podobnie pod (tfuj) outlook, outlook express i Thunderbird. Czy ma ktoś jakieś informacje być może są jakieś hacki na outlook i na TB. Tak tylko zgaduje bo nie mam pojęcia. Ps. chodzi mi o wiadomości bez użycia styli bo ten sposób nie za bardzo działa. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Oskar. -------------------- projektowanie stron warszawa ::: projektowanie www ::: projekty www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam
Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi/opiekunowi poprawny tag do tematu. Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:35 |