![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2005 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z wykonywaniem zapytania do bazy danych w pętli
Chce zeby petla wykonywala sie az do osiagniecia wyniku ponizej 0 dla $oponnent[zycie] A pętla tylko przy pierszym okrążeniu wykonuje ów zapytanie do bazy, a potem leci bez przerwy ale juz nie wykonuje tego zapytania, co mam nie tak ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2005 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety, zapytanie wykonuje sie nadal tylko 1 raz, a potem petla leci juz w nieskonczoność :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kossa => Że niby jak?...
![]() Możesz za każdym razem pobierać z bazy dane, ale można np. tak:
Ten post edytował qqrq 18.09.2007, 12:57:58 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kossa => Że niby jak?... ![]() że niby źle zrozumiałem, bo myślałem że zapytanie ma wykonać się tylko 1 raz ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
kossa => Że niby jak?... ![]() Możesz za każdym razem pobierać z bazy dane, ale można np. tak:
Wielkie dzięki, o to mi chodzilo, ale dalej nie rozumie czemu w pierwowzorze nie wchodzilo ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki, o to mi chodzilo, ale dalej nie rozumie czemu w pierwowzorze nie wchodzilo ![]() Nie wychodzilo bo nie aktualizowales zmiennej $oponent[zycie] -------------------- I WANT TO BELIEVE
Co to, to nie mogę powiedzieć 8) --==SGC SG1==-- <<Jaffa Kree!!!>> |
|
|
![]()
|
|
Ok, to przy okazji tematu zapytam jeszcze jak dodac jakas akcje ktora bedzie się wykonywać juz po zakończeniu sie pętli =)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, to przy okazji tematu zapytam jeszcze jak dodac jakas akcje ktora bedzie się wykonywać juz po zakończeniu sie pętli =) yyyy??
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
A dzienki, chyba sam szukam dziury w calym, nawet w sprawach oczywistych. pozdro
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:20 |