![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego dostaje syntax error, unexpected T_DNUMBER w 25 lini do tego mam plik html'a
</br ></br ></br ></br ></br ></br ></br > Ten post edytował infolearn 17.09.2007, 20:24:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakość druku w tej książce pozostaje wiele do życzenia. Choć nadal to najlepsza książka.
To jest przecinek a nie kropka ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no rzeczywiscie, poprawilem to i wywala mi cos innego tym razem
no fakt ksiazka zapowiada sie dobrze definiowanie stalych uzywamy przecinka a nie kropki do laczenia operatorow? define("CENA", 300) czy z kropka (kropka widze ze mi nie dziala) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
definiowanie stalych uzywamy przecinka a nie kropki do laczenia operatorow? Jakie łączenie operatorów? To jest wywołanie funkcji define(). A argumenty w funkcjach oddzielamy przecinkami.Jeśli Ci nie działa to napisz co dokładnie. I podaj komunikat jaki dostajesz a następnie linie w której błąd występuje (plus 5 linii wstecz i w przód) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu jest duuużo błędów...
NP:
Skoro $wartosc to liczba, dlaczego używasz . (słownie kropki ![]() Dodawanie lepiej tu pasuje, niż łączenie łańcuchów ![]() Ten post edytował mild 17.09.2007, 20:45:23 |
|
|
![]()
|
|
~mild ale chrzanisz, może lepiej nie wprowadzaj w błąd.
nie uważasz że lepiej niż te Twoje dodawani pasuje wywoływanie funkcji define() z dwoma argumentami i kropka miała być przecinkiem. Jak odpowiadasz to czytaj poprzednie posty, może się czegoś nauczysz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mówię tylko ja bym to zrobił, jeśli jestem w błędzie wybacz
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jakie łączenie operatorów? To jest wywołanie funkcji define(). A argumenty w funkcjach oddzielamy przecinkami. Jeśli Ci nie działa to napisz co dokładnie. I podaj komunikat jaki dostajesz a następnie linie w której błąd występuje (plus 5 linii wstecz i w przód) upss dokladnie oto mi chodzilo, teraz wszystko jasne argumenty w funkacjach odzielamy przecinkami zapamietam sobie dziala ladnie:) dzieki p.s szkoda ze kniga ma takie bledy tylko czas zabiera na znalezienie bledu Ten post edytował infolearn 17.09.2007, 20:51:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:12 |