![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2006 Skąd: Ozorków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z pewnym fragmentem kodu w sklepie internetowym. A mianowicie, fragment dotyczy form transportu ( poczta polska, dhl itp.) Wszystkie formy transportu wgrywane są z bazy za pomocą pętli:
Problem z tym rozwiązaniem polega na tym, że pętla wczytuje wszystkie elementy. Ja chciałbym aby w przypadku gdy cena towaru nie przekracza 50 złotych, wczytywały się elementy, które mają w bazie w kolumnie Minimum cyfrę zero. Jeśli natomiast cena towaru przekracza 50 złotych to chcę aby wczytały się elementy, które w kolumnie Minimum mają liczbę 50. Zrobiłem warunek
i dalej wczytuje się pętla z elementami z bazy, ale jak zrobić w pętli foreach w smarty, aby pętla wczytywała tylko elementy, które mają pewną wartość w kolumnie Minimum, a nie wszystkie elementy z bazy? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Ten post edytował Kamil Rybczyński 17.09.2007, 22:24:58 -------------------- Wykonujemy strony www, wśród naszych produktów są także system rezerwacji online oraz system monitorowania pozycji w wyszukiwarkach
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo ify w samym szablonie (podobnie jak pokazałeś), albo "przesiewasz" tablicę na poziomie samego PHP. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:46 |