![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki oto selektor:
Jak wysyłam maila w postaci HTML to grafika pokazuje mi sie elegancko ( oczywiście musze włączyć pobieranie grafiki z zewnątrz, a ta funkcja jest standardowo wyłączona w każdym programie pocztowym). Moje pytanie brzmi jak to można zrobić zeby grafika w mailu HTML pobierana była z załącznika? Wiem że moge zrobić np tak:
Ale wtedy musiałbym dodawać ramki, a chciałem zrobić to za pomocą css-a. Próbowałem czegoś takiego:
ale też nie działa. I w sumie pomysły mi sie już skończyły. Będe wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Witam Ponownie. Odnośnie w/w problemu to zrobiłem tak że wyrzuciłem tło ze stylu a grafike tła dodaje poprzez normalne zlinkowanie:
Kod strony: I tutaj mam znowu problem - mail wyświetla mi sie w miare poprawnie w programie pocztowym The Bat natomiast w Outlook juz nie - brak jest grafik. Przeanalizowałem maile reklamowe od Wp.pl i zobaczylem takie coś : i nie wiem o co chodzi z tym 3D. Dla przykładu podam jeszcze jak wygląda link z maila w wp.
Jeżeli ktoś potrafi mi pomóc to będzie miło:) Ten post edytował zyzioone 17.09.2007, 11:59:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:44 |