![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć i czołem. Mam taki malutki problem. Mam pętlę, wszystko działa. Piękna tabelka. Tylko chciałbym dodać do tej pętli możliwość kasowania danego wiersza. By przy każdym wierszu był odnośnik/ikonka do kasowania tylko jednego tego jednego wybranego wiersza.
Mam nadzieje że mnie rozumiecie i pomożecie. Był bym wdzięczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 2 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja u siebie mam coś takiego:
Ten post edytował TNT 15.09.2007, 18:40:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak chces zmieć kasowanie jednego danego wiesza wystarczysz, że do linka (czy czego tam użyjesz) związanego z ikonką dołączysz id danego wpisu. Następnie przy zapytaniu którym będziesz kasował wykorzystasz id który sobie dołączyłeś
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O dziękuje. Trochę zrozumiałem na jakiej zasadzie to działa.
Tylko że wywala bład w pierwszej czesci kodu. Parse error: parse error, expecting `')'' in xxx on line 20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż gdzie dokładnie bo nie widze
|
|
|
![]()
|
|
// odbiera dane z formularza i zabezpiecza cudzysłów i ukośnik
Jednak znalazłem prostrzy sposób. Tylko że jak odświerzam strone to automatycznie kasuje. Tak samo jak przy dodaniu następnego wpisu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 2 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po <? trzeba dodać
Tylko nie wiem co wstawić w wartości isset żeby działało ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:12 |