![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2007 Skąd: EPGD Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, problem sumowania (jak wynika z szukajki) jest dosyć powszechny dla początkujących.
Od czterech godzin siedzę nad prostym sumowaniem wartości kolumny konto tabeli konto gdzie pilot_id='cośtam'. Dodam, że typ danych kolumny to INT.
Błąd który otrzymuję to właśnie
Czy jest jakiś debilny błąd, którego już ze zmęczenia nie widzę czy może to coś poważniejszego? Dziękuję mądrzejszym od siebie za ewentualne wskazówki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń "or die.." to wtedy pojawi Ci się komunikat który Ci więcej powie, co jest nie tak
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2007 Skąd: EPGD Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Any ideas? Tak to jest jak sie jeździ bez prawka jazdy ![]() A wiesz w ogóle jak działa fnkcja mysql_result()? Obstawiam, że nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak to jest jak sie jeździ bez prawka jazdy ![]() A wiesz w ogóle jak działa fnkcja mysql_result()? Obstawiam, że nie ![]() Prawo jazdy mam i niekoniecznie muszę wiedzieć na czym polega działanie sondy lambda, proszę o pomoc kogoś kto ma o tym pojęcie i chce pomóc. Nie chcesz - nie pomagaj i nie zabieraj sobie czasu truizmami. Dzięki. Dziękuję za pomoc, poradziłem sobie już:
Pozdrawiam. Ten post edytował slupek 14.09.2007, 20:58:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawo jazdy mam i niekoniecznie muszę wiedzieć na czym polega działanie sondy lambda, proszę o pomoc kogoś kto ma o tym pojęcie i chce pomóc. To teraz ja Ci powiem jak działa to forum.anim zapytasz masz obowiązek zajrzeć do dokumentacji i znać działanie funkcji, z której korzystasz. Przekazujesz złą ilość (jeden) parametrów do funkcji mysql_result() (przyjmuje ona 2 lub 3 parametry). Zapoznaj się z ta funkcja a potem ją poprawnie zastosuj. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:57 |