![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem. A mianiowicie mam coś takiego:
w tej formie to działa natomiast chce zrobić żeby nie było stałego '1' tylko było to pobierane ze zmiennej. Próbowałem to zrobić tak:
niestety nie działa to coś tak jak chce :/ Czy ktoś mógłby pomóc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW, bardzo dziwna konstrukcja, jesteś pewien, że potrzebujesz czegoś takiego ? Ten post edytował legorek 14.09.2007, 17:21:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej to nie działa. Napisałem to sobie w trochę inny sposób i działa jak chciałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
legorek - nie bedzie dzialalo, bo zapewne php bedzie szkul zmiennej o nazwie '_txt_'.$_SESS['x'], czyli powiedzmy jesli $_SESSION['numerek'] by mialo wartosc abcd3f, to by php szukał $_txt_abcd3f, chyba że źle zrozumialem, i to chodzilo. Można to także zrobić np. za pomocą eval, lecz to mało elastyczny sposób, i polecałbym to zrobić za pomocą tablic.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 05:50 |