![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z pobraniem danych z bazy, zapytanie wyglada nastepujaco:
zapytanie sql dziala w phpmyadmin wiec jest ok. ogolnie wszystko dzialalo dopoki nie dodalem sesji - nie chciala dzialac i ustawilem parametr session.auto_start na 1 i wtedy dostalem komunikat: Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\zgloszenie_szkol\index_dodaj.php on line 317 gdzie 317 to echo. po zmianie session.auto_start na 0 (i reststarcie uslug - wampa) problem pozostal. dodam ze wartosc $wojewodztwo wyswietla poprawnie, pomozecie ? czolem zolnierze, apeluje! nie zostawiajcie mnie samego na polu bitwy! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wywal małpę z kodu
2. Zamiast mysql_pconnect( ... ); pisz mysql_pconnect( ... ) or die( mysql_error() ); 3. Zamiast mysql_query( ... ); pisz mysql_query( ... ) or die( mysql_error() ); 4. Dodaj też gdzieś na górze swojego kodu:
Powinien ci się wyświetlić na ekranie wyświetlić błąd, informujący cię o tym, że nie wybrałeś żadnej bazy danych (mysql_select_db" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual). Ten post edytował Kicok 17.09.2007, 08:47:23 -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzieki ;-) okazalo sie ze bylo wiecej bledow ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:01 |