![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kolejny problem z CI ,probuje załadować widok z innej funkcji ale CI wywala sie .Wiec jak by ktoś mógł by na to zerknąć okiem bym był wdzięczny.
Controler
widok
jak wywołuje funkcje index() niby działa ale jak wywołam funkcje dzesi() pokazuje błąd dzesi hah A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined variable: text Filename: views/blog_view.php Line Number: 7 A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined variable: nick Filename: views/blog_view.php Line Number: 8 Czy tak niepowinno sie robić tzn wywoływać tego samego widoku w kilku funkcjach , czy może dla każdej funkcji udzielny widok?.Lub może to wina samego CI? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zdefiniowałeś zmiennych w szablonie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To też wiem ale , nawet jak zdefiniuje zmiena w widoku to i tak jest bład
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie masz tych zmiennych w kontrolerze więc dlaczego oczekujesz, że zostaną przekazane do widoku?
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:52 |