![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następujący problem chciałbym "w locie" na stronie zmieniać style poprzez podpięcie innego pliku CSS. Dodatkowo nie chciał bym przy tym przeładowywać stronki (aplikacji webowej). Zwykła podmiana mnie za bardzo nie interesuje: czyli doberam sie do LINK, potem podmiana + refresh strony. Gdzieś tam mi sie obiło o uszy, że jest taka możliwość chyba wykorzystująca pewne opcje przeglądarki? Czy ktoś może mi naświetlić ten temat ? ![]() Będę wdzieczny za konstruktywne odpowiedzi... ![]() Ten post edytował gabrys13 13.09.2007, 13:33:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem na ile konstruktywna jest moja odpowiedz ale wiem ze za pomocą javascript mozna przeladowac obrazki dopisujac po pytajniku atualny czas np: moje_foto.jpg?time=xx-xx-xx. Niestety nie wiem na ile mozna tą metodę wykorzystać w przypadku pliku .css
Pozdrawiam -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google mowi ze sie da
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 30 Dołączył: 5.05.2007 Skąd: Mannheim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Flash Flex PHP JAVA RED5 http://www.easyweb24.net
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpierw ładujesz wszystkie style:
a później dzięki właściwości: document.styleSheets[numer].disabled: Kod function selectCSS(numer){ for(i=1;i<document.styleSheets.length;i++){ document.styleSheets[i].disabled=true; } document.styleSheets[numer].disabled=false; } jako numer podajesz numery stylu (od góry). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:28 |