![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Mój proble polega na tym ze nie mogee wykonać skryptu sqlplus zwraca nr linijki poniżej podaje skrypt set serveroutput on DECLARE ile_u INT (6); BEGIN select count(username) into ilu_u from V$SESSION; dbms_output.put_line(ile_u); END; skrypt uruchamiam następująco (jestem zalogowany do bazy) sql>@c:\skrypty\skrypt1.sql 7 i wyskakuje mi kolejna linijka z nr 7 Bardzo prosze o pomoc SORY ALE JAK PRZECZYTAŁEM TO CO NAPISAŁEM TO .... Chodzi mi o to że odpalam skrypt: sql>@c:\skrypty\skrypt.sql 7 wynik wygląda tak jak opisałem powyżej tu jest skrypt: set serveroutput on DECLARE ile_u INT (6); BEGIN select count(username) into ilu_u from V$SESSION; dbms_output.put_line(ile_u); END; skrypt nie wykonuje się i nie wiem dlaczego. Prosze o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze trzeba dac "/" na koncu?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
i wielkie dzięki - pomogło Pozdrawaim |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:30 |