![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuję rozmieścić obok siebie N obrazków z podpisem pod każdym (czyli po prostu galeria). Przenoszenie do następnego rzędu oczywiście robi się samo na zasadzie "nie mieści się". Próbuję zrobić to w ten sposób:
Wynik: obrazki są obok siebie, ale podpis nie układa się pod obrazek. Aha, nie chcę zrobić sztywnej liczby obrazków w rzędzie. Nie wiem już, jak to zrobić, kombinowałem z clear, ale nic z tego. Wydawało mi się, że to prosta sprawa, ale chyba czegoś nie zauważam... Z góry dzięki za pomoc! Ten post edytował czachor 12.09.2007, 20:51:54 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo <br/> po obrazku...
-------------------- sidzina
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie w tym problem, że tak próbowałem, ale w obu przypadkach obrazki układają się jeden pod drugim...
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
To może w stylach nadaj szerokość dla <p> taką, jaką ma obrazek.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj w stylu dla diva dać float: left lub right albo użyć zamiast divów spany... coś powinno zadziałać...
-------------------- sidzina
|
|
|
![]()
|
|
Przy pomocy kilku osób mam to:
Działa jak trzeba. Mam jeszcze jedno pytanie... Teraz chciałbym to wyśrodkować w poziomie i pionie, ale text-align, margin: auto ani vertical-align nie działa... Ten float trochę jest tego powodem... wie ktoś, jak to ugryźć? Ten post edytował czachor 12.09.2007, 22:18:54 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:08 |