![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi np w liczbie 12,23 odciecie czesci ulamowej i jej wyswietlenie czyli '23'
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chodzi mi o zaokraglenie tylko o odciecie czesci ulamowej i jej wyswietlenie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jea wywazamy drzwi
![]()
jea ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie dość, że był crossposting, to teraz brakuje znacznika w temacie.
Zamykam - otworzę (albo inny moderator) po skontaktowaniu się na PW z propozycją pełnej nazwy tematu (razem z tagiem) -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 19:52 |