![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 4 Dołączył: 24.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chiał bym by img miał podwójną ramke i ma ale chiał by aby był 2 kolorowa inny kolor wewneczne inny kolor zewnęcznej czy to możliwe ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a gdybyś tak zrobił table jednego koloru borderek i drugiego table z drugim kolorem ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 4 Dołączył: 24.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem że tak sie da ale napisałem w dziale CSS bo licze na jakieś czary mary co mi to w stylu zrobi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakby tak zrobić div, do którego wstawisz obrazek border w jednym kolorze, i w środku obrazek (mniejszy kilka pixeli od diva), który będzie miał inny kolor ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
to zasadniczo nie jest to o co pytam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co się orientuje to nie ma takiego parametu w css...
możesz idąc za myślą vokiela zorbiła dwa divy jeden w drugim ale nie wstawiał w nich obrazka tylko ustawił im ramki i odpowieni padding/margin cssem... -------------------- sidzina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 09:27 |