![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie jest jakiś brak, podpowiedzcie bo mam zaćminie -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
funkcja ta działa w pętli po zapytaniach do bazy. pobiera wartośći z bazy poprawnie! i teraz porównując gol1(gospodarza) i gol2(przeciwnika) chciałem updatować tabele o nazwie tabela i niestety żadnego efektu. może trzeba wydać jakieś polecenie żeby php przekazało to zapytanie do sql`a. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz sie polaczyc z baza i wybrać baze
pozniej wykonac zapytanie tak jak masz w skrypcie daj jeszcze
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
połączenie z bazą jest wszystko ok,problemu doszukiwałbym sie w zapytaniu.
wyskakuje błąd taki: Error: Something is wrong in your syntax obok ''tabela' SET 'remisy'=1 WHERE `nazwa` = 'Odra Wodzisław Śląski'' w linii 1 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Koledze się chyba ciapki ' pomyliły z odwróconymi `
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:49 |