![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na strone taki skrypt:
[php:1:0878ddc8c4]<?php » <a href="index.php?page=news/news">Straona Główna</a><br> » <a href="index.php?page=ksiegagosci">Księga Gosci</a><br> » <a href="index.php?page=czat">Czat</a><br> » <a href="index.php?page=uzytkownicy">Użytkownicy</a><br> » <a href="index.php?page=katalog">Linki</a><br> » <a href="include/phpBB/index.php" target="_new">Forum</a><br> » <a href="index.php?page=kontakt/kontakt">Kontakt</a><br> » <a href="index.php?page=dowcipy/dowcipy">Dowcipy</a><br> » <a href="index.php?page=polecanie/polecenie">Poleć strone</a><br> » <a href="index.php?page=pafiledb">Download</a><br> ?>[/php:1:0878ddc8c4] i pozniej gdzie ma sie to wyswietlac: [php:1:0878ddc8c4]<?php <? if(!$page) $page = 'index'; $page .= '.php'; if(!file_exists("include/$page")) { include ("include/default.php"); } else { include_once ("include/$page"); } ?> ?>[/php:1:0878ddc8c4] i pozniej po zalogowaniu usera musze wstawic takie cos zeby mogl edytwac konto: mojekonto.php?edit=$login a ja przeciez wszytki ma na index.php?page=jakisdzial i co ja mam z tym zrobic. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba powinienes zrobic dzial moje konto tzn index.php?page=mojekonto&edit=$login
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki dziala
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 16:19 |