![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Wiem że problemy fckeditora były już poruszane na forum ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Chodzi o to że miałem fckeditor na serwerze w ovh.pl i wszystko działało wzorowo. Przeniosłem pliki na serwer az.pl i nie chce działać upload plików. Niby się uploadują ale nic się w okienku nie pojawia. W czym tkwi problem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam podobny problem. Testuję FCKEditro na lokalu, tj. Karasnal Server, pliki też niby sie uploadują, co owocuje pojawieniem się komunikatu, że upload obrazka został przeprowadzony pomyslnie. Jednak odkryłem, że te pliki (po skonfigurowaniu $Config['UserFilesPath'] = '/UserFiles/'; ) są wgrywane zupełnie gdzie indziej! To znaczy jak mamy w katalogu krasnal katalog www to pliki zamiast wgrywać się np. w "www/twojastrona", wychodzą nawet poza katalog www i wgrywają się do katalogu ww/plik.jpg
![]() Dła rozjaśnienia przedstawiam drzewo katalogów: + ww | |---+ UserFiles |--------+ mojPlik.jpg | | + www | |---+ mojaStrona |--------+ fckeditor | ---- ........ | ---- ........ | ---- ........ | ---- ........ | ---- ........ | ---- inne pliki Czemu to tak wypada poza katalog www?! Bedę wdzięczny za pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Oj ten fckeditor! Tylko problemy mam to samo ! prawdopodobnie błąd w ścieżce!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:53 |