![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam do Was pytanko. Więc chodzi o to, czy nie napisał by mi ktoś prostego skrypciku php. Chodzi o taki skrypcik, że po zalogowaniu się będzie wpisywało prefix i wtedy będzie dodawało odpowiedni INSERT INTO prefix_user. Insert by był wcześniej umieszczony w kodzie. Proszę kogoś o napisanie takiego czegoś Z góry dziekuje Pozdrawiam, marczak |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że ten prefix ma być pobierany z formularza?, więc po prostu w kodzie INSERT INTO prefix_user musisz za 'prefiks' wstawić zmienną pobrana z formularza.
"INSERT INTO ".$_POST[prefix]."_user ...." w zasadzie to nie wiem o co Ci chodzi... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak. Chodzi o napisanie skryptu ktory by po wpisaniu prefiksu dodawał administratora pod dane forum. W bazie danych jest ok 800 for i każde ma swoj prefix. PozdrawiamWięc tak skrypt juz mam napisany tylko teraz nie wiem jak usupełnic baze danych zeby dzialala :/:/ Pomoze ktoś??Oto kod skryptu:
Chodyi mi o uyupelnienie insersu.Poydrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:24 |