![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę wybrać dane z bazy tyle że pod uwagę mają być brane 2 rzeczy. kategoria i to czy pokaz=0 czy =1 $kategoria jest brana z adresu "index.php?kategoria=1" a pokaz ma być równe 1 Wiem, że nie można zrobić tak: Select * from tabela WHERE kategoria='$kategoria' and pokaz='1' Mam to zrobione tak, ale nie działa: CODE if ($go==zarzadzaj && $kategoria!="") { $pokaz = "SELECT * from zdjecia WHERE kategoria='$kategoria'"; $rezultat = mysql_query($pokaz, $connection); if ($rezultat) { while ($wiersz = mysql_fetch_array($rezultat)) { $pokaz = "SELECT * from zdjecia WHERE pokaz='1'"; $rezultat = mysql_query($pokaz, $connection); if ($rezultat) { while ($wiersz = mysql_fetch_array($rezultat)) { $nazwaz = $wiersz['nazwa']; $idz = $wiersz['id']; echo "$kategoria"; echo "tutaj mam kod do wyswietlanai obrazku"; }} }} } OK. już wiem. odpowiedź: $pokaz = "SELECT * from zdjecia WHERE kategoria='$kategoria' AND pokaz=1"; Ten post edytował grozka 8.09.2007, 13:48:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:02 |