![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-tomii- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, troszku namieszałem chyba z tym tematem ale chodzi mi o to czy da się zrobić tak aby w pasku adresu był widoczny cały czas ten sam adres np. nasza domena cos.pl a po kliknieciu w jakis link aby nie zmianiala sie na cos.pl/nowa.html. Jest sposob na to?
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w np. index.html zrobić ramkę która będzie wczytywała stronę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się wydaje, że chodzi o taki rodzaj domeny gdzie po przekierowaniu w pasku adresu ciągle widnieje adres samej domeny i nic się nie zmienia.
Nie wiem jak to się nazywa ![]() Przykład: click Ten post edytował bmL 8.09.2007, 11:31:58 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@bmL: Wyświetl sobie źródło podanej przez Ciebie strony. To się nazywa 'ramki', o czym wszyscy trąbią w tym topicu. Jeśli nie wiesz o co chodzi to może nie zabieraj głosu w dyskusji bo tylko niepotrzebnie mieszasz.
Ten post edytował phpion.com 8.09.2007, 11:36:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@bmL: Wyświetl sobie źródło podanej przez Ciebie strony. To się nazywa 'ramki', o czym wszyscy trąbią w tym topicu. Jeśli nie wiesz o co chodzi to może Nie wpadłem na to, że domena może w ten sposób działać... nie zabieraj głosu w dyskusji bo tylko niepotrzebnie mieszasz. Po co ta wzmianka? Przecież gdybym wiedział to bym tego nie pisał..... Jestem wdzięczny za to, że mi uświadomiłeś jak to działa, ale forum jest dla wszystkich i nie będziesz mi dyktował gdzie mogę pisać a gdzie nie. Ten post edytował bmL 8.09.2007, 11:57:53 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Nie chciałem Ci nic dyktować, chciałem tylko pokazać iż takowa możliwość również istnieje. Przepraszam, że Cie uraziłem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:42 |